Tervetuloa uuteen kotiin!

Tämä on muuttoilmoitus. Olen ostanut ensimmäisen oman verkkoasunnon, johon olen parhaillaan muuttamassa. Hinta on tässä vaiheessa 99 dollaria/vuosi, sisältäen hieman luksusta ja osoite on sariveikkolainen.com.

Asuin aiemmin ilmaiseksi Posterous-osoitteessa, jossa viihdyin lähes päivälleen 3 vuotta. Ensimmäinen intran ulkopuolella julkaistu blogini avasi Posteroukseni 15.1.2010. Hupaisaa huomata, että voisin edelleen kirjoittaa lähes samanlaisen blogin. Vaikka todella paljon on tapahtunut ja verkossa 3 vuotta on enemmän kuin ikuisuus.

Tunnelma on nyt samankaltainen kuin 3 vuotta sitten. Jotain uutta on ehkä tulossa. Olen nyt internetin osaomistaja, minulla on oma domain. Kuulun tänne ja olen valmis maksamaan siitä. Blogia pitää nyt oikeasti kirjoittaa koska siitä on aiheutunut kustannusta.

Muutto uuteen kotiin sujui napin painalluksella. Ihmeellistä miten yksinkertaista oli siirtää vanhat postaukset Posterousista Word Pressiin. Huonekalut ovat siis saapuneet, mutta sisustus on ihan kesken. Pitää säätää, tutustua ja ihmetellä.

Olen niin innostunut, että mietin jo vapaapäivän pitämistä: olisin aamusta iltaan uudessa verkkokodissani ihmettelemässä ja muokkaamassa.

Kotini nimi on Sosiaaliopissa ja mottona Kirsi Kunnaksen loru kirjasta Tiitiäisen pippurimylly. Loru on ollut minulle läheinen jo opiskeluajoista, olen se utelias sosiaaliopiskelija, joka on valtavan kiinnostunut toisten ihmisten asioista, mutta jonka mielestä niitä on turvallisempi tutkailla hieman kauempaa.

Ehkä tässä on syy siihen, miksi rakastan yhdistelmää HR ja verkko. Tosi paljon ihania ihmisiä, vähän sillai kauempaa. Mutta kuitenkin aika läheltä.

11 kommenttia artikkeliin ”Tervetuloa uuteen kotiin!

    1. Luen jokaisen poauktssesi, mutten taida ne4kye4 tilastoissasi, koska teen sen (lukemisen) yleense4 googlen syf6tteenlukijalla. Samasta syyste4 harvemmin jaksaa kommentoida, vaatisihan se ainakin paria klikkausta lise4e4 😉 (vitsin yritys).Olet todella nopea neuloja, senhe4n todisti se yksi videonpe4tke4kin aiemmin blogissasi. Ei siis ihme, ette4 lankaa kuluu ja valmista syntyy! Ja kaunista valmista!Ke4sityf6rikasta uutta vuotta sinulle ja toivotaan terveysongelmiesi syyn selvie4miste4 ja site4 kautta niiden paranemista!

    1. Olen ymme4rte4nyt niin, ette4 oikein herkke4e4 tai kauvia ihoa ei pite4isi kuoria ollenkaan?Ke4sitte4e4kseni ne4in sanovat niin Dr Hauschka kuin ihan perus kosmetologitkin.

    1. No mine4 ainakin tustnnuan lukeutuvani siihen porukkaan, joka ei le4heske4e4n aina je4te4 kommenttia. Joskus vaan tuntuu, ettei te4mmf6inen ”peukalo keskelle4 ke4mmente4”-tyyppi osaa sanoa mite4e4n je4rkeve4e4, kun toinen on tehnty hienoja ke4sitf6ite4.Toki voi siis kommentoida, ette4 hieno on yms., mutta monesti site4 haluaisi sanoa jotakin muuta ja je4tte4e4 sitten kokonaan sanomatta, kun ei oikein osaa. Kun tuntuu, ette4 pelkke4 ”hieno” ei kuvaa site4 mite4 haluaisi sanoa, muttei toisaalta ole oikein oikeita sanoja muutenkaan. Olipas sekavasti selitetty.Mutta yhte4 kaikki, ahkera ja aikaansaapa oot ke4sitf6iden saralla ollut! Se pallinpe4e4llinen ja siihen liittynyt postaus taitavat te4lte4 suunnalta saada suurimmat ”pisteet” te4me4n vuoden ke4sitf6iste4.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s