Jakaminen kannattaa!

Tämän esityksen tein elokuussa HR-summit -tilaisuutta varten. Jaoin sen ensin ennakkoon oman tiimini kanssa. Ja se todella kannatti: sain monia hyviä kommentteja ja lisäyksiä, jotka esitykseeni ehdin tehdä. Ns. omille esiintyminen jännitti melkein enemmän kuin varsinainen tilaisuus, mutta kenraaliharjoittelu kannatti myös siksi, olo oli oikeassa esitystilanteessa huomattavasti rennompi.

Helsingissä pidetty HR-summit (linkkiä tapahtumaan ei enää löydy) oli pienempi tilaisuus kuin olin ennakkoon odottanutkaan. Puitteet olivat hulppeat Pörssitalossa ja näytti siltä että tilaisuuteen olisi mahtunut huomattavasti enemmän väkeä kuin paikalle oli saapunut. Yleisöä esitykselläni ei siis ollut ihan viljalti.

Oma panos-tuotos -suhteeni tilaisuuteen valmistautumisessa olisi saattanut jäädä heikoksi, ellen olisi jakanut esitystäni Slideshareen. Sen lisäksi että olen kertonut asiani kouralliselle HR-ammattilaisia, on esitykseni ladattu Slidesharessa liki 900 kertaa, olen saanut siitä paljon kommentteja ja se on herättänyt keskusteluja. Esitykseni on päässyt ainakin yhteen blogiin, kiitos Psycon ja Terhi Aho.

Siis kyllä, jakaminen kannattaa. Julkinen versio esityksestä poikkeaa hieman alkuperäisestä, tein siihen selvennykseksi muutamia tekstilaatikoita. Joiden visuaalisesta ilmeestä – tai sen puutteesta sain myös palautetta. Aiheesta.

Siis sinä, melkein kuka tahansa, asiantuntija tai päällikkö, versioi ja jaa esityksesi ja ajatuksesi. Samalla vaivalla saat enemmän. Jakaminen kannattaa.

<div style=”margin-bottom:5px”> <strong> <a href=”https://www.slideshare.net/sveikkolainen/hr-summit-some-rekrytoinnissa-ja-tynantajakuvan-rakentamisessa-public&#8221; title=”Some rekrytoinnissa ja työnantajakuvan rakentamisessa ” target=”_blank”>Some rekrytoinnissa ja työnantajakuvan rakentamisessa </a> </strong> from <strong><a href=”http://www.slideshare.net/sveikkolainen&#8221; target=”_blank”>Sari Veikkolainen</a></strong> </div>

Yksi kommentti artikkeliin ”Jakaminen kannattaa!

  1. Vesa Linja-ahon linjoilla ollaan selvästi. Vesakin puhuu usein siitä, miten esim. tekemiään oppimateriaaleja jakamalla saa paljon arvokasta palautetta ja hyötyä myös itselleenkin, eikä pelkästään helpota ja hyödytä muita ihmisiä.

    Jos kerran tekee hyvän esityksen, ei sitä kannata hukata esittelemällä se kerran vain parille hassulle ihmiselle jossain tilaisuudessa. Slideshare on tuon vuoksi ihan mahtava palvelu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s